Internacional 03/04/2013

Primer atac aeri d'Israel a la franja de Gaza des de l'alto el foc de novembre

Hamàs ha denunciat el bombardeig, que no ha provocat víctimes

Acn
1 min
L'exèrcit israelià llança un míssil des del sistema de defensa Iron Dome (Cúpula de Ferro) al sud de la ciutat de Beer Sheva, després del llançament de coets des de la Franja de Gaza. 15 de novembre del 2012/ AFP/ Menahem Kahana

GazaIsrael ha perpetrat un bombardeig aeri a la franja de Gaza aquest dimarts a la nit, segons ha denunciat l'organització palestina Hamàs. Es tracta del primer atac aeri d'Israel contra Palestina d'ençà de l'alto el foc de novembre, que va acabar amb uns atacs simultanis de vuit dies a les dues bandes.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El ministre d'Interior de Hamàs ha assegurat a través d'un comunicat que "uns avions d'ocupació han bombardejat una àrea oberta al nord de Gaza", sense que s'hagin produït víctimes, segons informa l'agència Reuters.

L'exèrcit israelià, per la seva banda, ha adduït que el bombardeig aeri respon al llançament de tres coets que afirma que són palestins, tot i que per ara cap organització palestina s'ha atribuït l'atac.

L'ofensiva israeliana del novembre contra el llançament de míssils palestins va provocat la mort de 170 palestins i sis israelians.

stats