Internacional 23/11/2011

George Clooney i Cristiano Ronaldo, testimonis de la defensa de Berlusconi

El tribunal de Milà ha cridat a testificar 78 persones per defensar el Cavaliere, entre elles l'actor nord-americà i el futbolista portuguès, en el 'cas Ruby' per prostitució de menors

Afp
1 min
L'actor Geroge Clooney amb la seva excompanya, Elisabetta Canalis, en una imatge d'arxiu. AFP

RomaL'actor nord-americà George Clooney i el futbolista portuguès Cristinao Ronaldo seran cridats a testificar en defensa de l'exprimer ministre italià, Silvio Berlusconi, en el 'cas Ruby' per prostitució de menors i abús de poder, segons ha anunciat el tribunal de Milà aquest dimecres.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En aquest cas el Cavaliere s'enfronta a un màxim de tres anys de presó pel primer càrrec i a 12 anys per haver pagat els serveis de la marroquina Karima El Mahroug, àlies Ruby, menor en el moment dels fets, i per haver pressionat la policia milanesa perquè l'alliberés que la noia va ser detinguda per robatori.

En total, el tribuna de Milà ha cridat a testificar 78 testimonis per la defensa del magnat milionari i 136 testimonis per l'acusació, entre els quals 32 joves que haurien participat en festes en la residència del Cavaliere.

Durant el procés, però, el tribunal pot determinar que no és necessari convocar tots els testimonis que han estat cridats.

stats