Kim Jong-un, possible "persona de l'any" segons la revista 'Time'?

El fòrum 4chan ha fet una crida als seus usuaris perquè votin pel líder de Corea del Nord per aconseguir que sigui portada de la revista. Recentment el líder nord-coreà va ser coronat per la revista satírica 'The Onion' com la persona més sexi de l'any, fet que allà es va interpretar com a notícia

A l fòrum nord-americà 4chan se li ha ficat al cap que el líder nord-coreà, Kim Jong-un, sigui la persona de l'any en portada de la revista 'Time'. Per aquest motiu, ha fet una crida als seus usuaris perquè votin per ell, ja que "la persona de l'any" s'escull per votació popular i surt en portada a la revista. El dictador de Corea del Nord és actualment el número 1 en el rànquing, per davant del president egipci, Mohamed Mursi.

Des que es va obrir el procés de votacions aquest dilluns, Kim Jong-un va passar a ser el número u amb una diferència clara perquè moltes plataformes impulsaven les votacions pel líder nord-coreà. Fins i tot hi han posat un sobrenom: "Operació: Kim Jong-un, persona 'Time' de l'any".

Els editors de 'Time' són els que prendran la decisió final, però de moment l'enquesta 'online' decideix qui és la "persona més influent". Aquesta no és la primera vegada que 4chan juga amb les enquestes de la revista 'Time'. E l 2009 va sortir escollit Chris Poole, cofundador de 4chan, per davant de Bernie Madoff i Oprah Winfrey, perquè el fòrum 'online' s'hi va implicar. Els usuaris de 4chan també van segrestar el vot per a un concert gratuït Taylor Swift.

Sigui com sigui, 4chan té èxit en aquesta enquesta per la revista 'Time' (votació que acaba el 14 de desembre), ja que actualment el guanyador és Kim Jong-un. El líder nord-coreà, encara amb cara de nen, va ser nomenat fa poc com l'home més sexi de l'any per la revista satírica 'The Onion', una broma que va passar per alt al Partit Comunista de la Xina. El 'Diari del Poble' va publicar la notícia com un fet noticiós cert, sense tenir en compte que va ser jugada dels votants.