Publicitat
Publicitat

Argentina

L'Argentina suspèn 11 policies per filtrar fotografies del cadàver d'una model

Les imatges de Jazmín de Grazia van ser publicades divendres en un diari de Buenos Aires. La model va morir a principis de mes a causa d'una intoxicació de psicofàrmacs

El govern argentí ha suspès 11 policies per filtrar fotografies del cadàver de la model Jazmín de Grazia, publicades divendres passat per un diari de la capital, segons han confirmat aquest diumenge fonts policials.

Divendres la ministra argentina de seguretat, Nilda Garré, ja havia advertit que no li tremolaria el pols per castigar els responsables. "Sancionarem amb la màxima duresa als funcionaris que hagin faltat als seus deures, violentant al mateix temps els procediments judicials, el dret a la intimitat de la persona i dels familiars de la jove morta", va advertir.

De Grazia va aparèixer morta el 5 de febrer al seu domicili de Buenos Aires, després de patir una descompensació en prendre psicofàrmacs. D'acord amb la declaració de la seva parella, la model, de 27 anys, estava "sota tractament psiquiàtric" i prenia "pastilles per dormir".

La model va saltar a la fama l'any 2002 com a participant del 'reality show' de models 'Super M' i després va passar a presentar programes en diverses cadenes de televisió.

Més continguts de