L'Estat Islàmic diu que una ostatge dels EUA ha mort en un atac aeri jordà

La noia de 26 anys era cooperant i, si es confirma la mort, seria la quarta víctima mortal nord-americana de l'EI

El grup radical Estat Islàmic (EI) ha assegurat aquest divendres que una ostatge nord-americana de 26 anys que tenia segrestada ha mort en un atac aeri de la Força Aèria jordana, segons ha informat Site Intelligence, una organització dels EUA que vigila missatges jihadistes.

La notícia ha estat difosa aquest divendres a Twitter i assegura que l'edifici en què es trobava la nord-americana, que era treballadora humanitària a la zona fronterera entre Turquia i Síria, ha estat destruït en un bombardeig a la ciutat siriana de Raqa, feu de l'EI.

En el missatge, l'EI ha revelat el nom de la cooperant, Kayla Jean Mueller, originària de l'estat d'Arizona, cosa que el Govern nord-americà havia intentant mantenir en secret mentre es negociava discretament seu alliberament.

"El fallit atac aeri jordà ha matat avui una ostatge nord-americana. Els avions dels croats criminals de la coalició han bombardejat una zona als afores de la ciutat de Raqa al migdia, a l'hora de l'oració de divendres", ha assenyalat el compte de Twitter associada amb l'EI.

Si es confirma la mort de Mueller, seria el quart ciutadà nord-americà que mor en mans de l'Estat Islàmic.

Més continguts de