Estats Units
Internacional 29/06/2011

La revista 'Newsweek' imagina una Lady Di amb 50 anys, glamurosa, sense Dodi i vivint a Nova York

Segons el setmanari nord-americà, la "princesa del poble" hauria trencat amb el milionari egipci per traslladar-se als EUA. Allà es casaria amb un "súper-ric"

Redacció
1 min
Lady Di, amb 50 anys, segons Newsweek

Nova YorkDiana de Gal·les –més coneguda com a Lady Di– hauria fet 50 anys el proper 1 de juliol. Però "la princesa del poble" va morir el 31 d'agost de 1997 en un accident de cotxe a l'interior del Túnel de l'Ànima de París, en companyia de la seva parella Dodi al-Fayed, fill del multimilionari egipci Mohamed al-Fayed. Amb tot, la fascinació popular per qui va ser la dona i mare dels dos fills del príncep Carles, hereu de la corona britànica, no ha deixat de créixer.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La revista setmanal nord-americana Newsweek publica un article-ficcióNewsweek que juga a imaginar com seria la Lady Di d'avui en dia. Els redactors del setmanari la imaginen "encara molt atractiva, això és un fet", amb un iPhone a la mà, vestida de Galliano "i sempre sabent com combinar una imatge informal amb el glamur". També la imaginen amb el "mentó encara tens, gràcies a estratègiques injeccions de Botox".

Pel què fa a l'aspecte sentimental, Newsweek s'imagina una ruptura amb el milionari egipci i un trasllat de l'exprincesa cap a l'altra banda de l'Atlàntic, precisament cap a la ciutat dels gratacels, on s'edita la revista i on trobaria un altre marit "súper-ric" que li regalaria "totes les joguines" necessàries: "un jet privat, una illa, seguretat...".

stats