Publicitat
Publicitat

L'aviació israeliana bombardeja la franja de Gaza després de la mort d'un soldat israelià i un milicià palestí a la frontera

Un milicià ha intentat infiltrar-se a Israel i ha mort abatut per l'exèrcit, en un tiroteig on també ha mort un soldat.

Un soldat israelià i un militant palestí han mort aquest divendres en un intercanvi de trets a la frontera de Gaza. Les autoritats israelianes asseguren que el palestí, que anava armat, ha intentat infiltrar-se al seu territori a través de la tanca que aïlla la franja. Poc després ha començat un atac de l'aviació israeliana sobre la franja de Gaza. 

L'exèrcit israelià ha explicat en un comunicat que l'incident s'ha produït abans de l'alba a l'altura del pas de Kisufim, quan el milicià ha obert un forat a la tanca electrònica i ha pogut accedir a Israel. El forat ha estat detectat pels sensors i un grup de la brigada Golani s'ha desplaçat a la zona. En el tiroteig han mort el milicià i un soldat. Els militars asseguren que amb l'assalt "s'ha evitat un atemptat en territori d'Israel". A prop del pas hi ha el kibbutz Ein Hashelosha.

La setmana passada dos soldats israelians van ser ferits lleus en un tiroteig a la mateixa frontera. En els darrers mesos s'ha intensificat la violència a la zona.

Més continguts de