L'exdona de Nisman presenta proves per demostrar que va ser assassinat

Les autoritats argentines encara no han donat a conèixer els resultats complets de l'autòpsia del fiscal, que va ser trobat amb un tret al cap poc després de denunciar la presidenta del país

La jutge Sandra Arroyo Salgado, exdona del fiscal argentí Alberto Nisman, trobat mort el passat 18 de gener en estranyes circumstàncies, ha afirmat aquest dijous que el seu exmarit va ser "víctima d'un homicidi" i que té proves forenses independents que ho demostren. En una compareixença davant la premsa la jutge ha presentat les conclusions de l'informe elaborat per perits forenses contractats per la família de Nisman, però no ha donat detalls sobre els resultats.

"Alberto Nisman no es va suïcidar. Va ser assassinat", ha dit la seva exdona que no ha dit qui hauria assassinat el seu exmarit i pare de les seves dues filles. Abans de la compareixença, Arroyo Salgado va presentar les proves davant de la fiscalia de l'estat.

Les autoritats argentines no han donat a conèixer els resultats complets de l'autòpsia d'Alberto Nisman, que va ser trobat amb un tret al cap el 18 de gener. Els pocs detalls forenses que s'han fet públics fins ara per l'oficina del fiscal han suggerit un suïcidi, encara que no s'ha fet cap decisió oficial.