Síria
Internacional 02/06/2012

Una desena de morts al Líban en enfrontaments entre partidaris i detractors d'Al-Assad

El conflicte sirià ha aprofundit la divisió entre els libanesos. Una part d'ells, encapçalada pel grup xiïta Hezbol·lah, donen suport a Damasc, mentre que l'altra és partidària de la revolta popular iniciada l'any passat

Agències
1 min
Combatents a Trípoli, al Líban / AFP

BeirutAlmenys vuit persones ha mort la nit d'aquest divendres i més de cinc han quedat ferides en els enfrontaments a Trípoli, al nord del Líban, segons han informat fonts policials.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els enfrontaments s'han registrat entre els veïns dels barris de Bab al-Tabaneh, de majoria sunnita, i els de Iabal Mohsen, de predomini alauita.

Les fonts han afegit que l'exèrcit sirià va bombardejar l'àrea libanesa de Bani Zaher, sense que s'hagin produït víctimes.

El maig passat, ja es van registrar a el Líban enfrontaments entre els habitants d'aquests barris, que van causar deu morts i un centenar de ferits.

El conflicte sirià ha aprofundit la divisió entre els libanesos, dels quals una part, encapçalats pel grup xiïta Hezbol·lah, donen suport al règim de Damasc, mentre que l'altra és partidària de la revolta popular iniciada a mitjans de març del 2011.

stats