Líbia
Internacional 08/07/2011

Els rebels libis parlaran a Brussel·les amb dirigents de la UE i l'OTAN, el dia 13

L'OTAN espera un "full de ruta" per part del Consell Nacional de Transició libi. Durão Barroso diu que Europa donarà suport a la feina de les "noves autoritats" líbies

Efe
1 min

Brussel·lesUna delegació del Consell Nacional de Transició (CNT) libi visitarà Brussel·les el proper dia 13 de juliol per reunir-se amb els principals dirigents de la Unió Europea i de l'OTAN.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Amb el seu principal representant diplomàtic, Mahmud Jibril, al capdavant, els rebels libis del CNT s'entrevistaran amb el secretari general de l'OTAN, Anders Fogh Rasmussen, amb qui ja s'han vist dins del Grup de Contacte sobre Líbia, on la comunitat internacional tracte el procés polític al país. L'OTAN espera que Jibril presenti un "full de ruta" de cara a la "transició democràtica a Líbia".

Els rebels es reuniran també amb el president del Consell Europeu, Herman Van Rompuy, i amb el president de la Comissió Europea, José Manuel Durão Barroso, que pretén "continuar el diàleg establert amb les noves autoritats" i donar suport a la seva feina.

stats