Sud-àfrica
Internacional 29/03/2013

Mandela està "animat" i es recupera a l'hospital de la infecció pulmonar

El portaveu de la presidència sud-africana anuncia que l'exmandatari ha "gaudit" aquest matí d'un "esmorzar complet". És la cinquena hospitalització de Madiba en poc més de dos anys

Agències
1 min

JohannesburgL'expresident sud-africà Nelson Mandela està "animat" i "progressa" de manera "constant" en la seva recuperació de la infecció pulmonar que va obligar a hospitalitzar-lo a última hora de dimecres, segons ha informat aquest divendres la presidència de Sud-àfrica.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Mandela, que segueix sota observació i tractament mèdics, ha "gaudit" aquest matí d'un "esmorzar complet", segons la font.

El portaveu de la presidència de Sud-àfrica, Mac Maharaj, ha tornat a demanar a ciutadans i a la premsa que respectin la privacitat de l'exmandatari de 94 anys.

La d'aquest dimecres és la cinquena hospitalització de Mandela en poc més de dos anys.

El president nord-americà, Barack Obama, ha expressat els seus millors desitjos a Mandela, a qui ha qualificat com a font d'"inspiració" per a la seva vida i la seva carrera. El cap d'estat sud-africà, Jacob Zuma, va fer dimecres una crida als ciutadans i al món perquè preguin per la recuperació de Madiba, com es coneix al seu país l'home que va convertir-se el 1994 en el primer president negre de Sud-àfrica.

stats