Publicitat
Publicitat

Mario Draghi, sense cinturó de seguretat i parlant pel mòbil mentre condueix

El president del BCE, Mario Draghi, ha estat fotografiat incomplint dues normes de circulació que li podrien costar 10 punts del carnet

El president del Banc Central Europeu (BCE), Mario Draghi, ha estat fotografiat a Roma per fotògrafs italians mentre conduïa sense cinturó de seguretat i parlava pel telèfon mòbil sense auriculars, segons informa el setmanari Oggi.

Els mitjans de comunicació italians, que s'han fet ressò de la informació d' Oggi, han donat importància a la imprudència del president italià del BCE.

Concretament, han recordat que les infraccions podrien costar-li fins a 700 euros i deu punts del carnet. Tot i això, alguns mitjans interpreten que el fet humanitza el funcionari perquè no porta guardaespatlles, condueix un utilitari i no "aquests cotxes blaus oficials" d'altíssima gamma que recorren Roma, afirma el Corriere della Sera. El rotatiu en destaca el "baix consum, les baixes emissions i el fet d'estar plenament en línia amb l'austeritat que es viu a tot el continent".

Draghi es va fer càrrec de la presidència del Banc Central Europeu l'1 de novembre de 2011.

Més continguts de