Publicitat
Publicitat

Melania Trump: "Em crec el meu marit, les dones que l'acusen no tenen proves"

Són les primeres declaracions de la dona del candidat republicà després dels escàndols sexuals i sexistes que han sortit a la llum els darrers dies

En una llarga entrevista emesa aquesta matinada per la CNN, Melania Trump, esposa de Donald Trump, ha assegurat que les dones que els darrers dies han acusat el seu marit de tocar-les i besar-les a la força menteixen. "Em crec el meu marit", ha dit Trump. "Han comprovat el passat d'aquestes persones? No tenen proves". 

Sobre el vídeo del 2005, publicat fa una setmana, on el magnat novaiorquès deia que "si ets una estrella, [les dones] et deixen fer el que vulguis", Melania Trump ha comentat que creu que el llenguatge emprat era "inadequat" i que així l'hi havia fet saber al seu marit, però que de totes maneres Trump va ser "incitat" a fer aquests comentaris lascius. "Com es pot veure a la cinta, les càmeres no eren davant seu, va ser només un micròfon, i em demano si sabien que el micro era obert", ha dit. 

L'aspirant a primera dama també ha criticat durament els mitjans. "No m'esperava que fossin tan deshonestos i dolents", ha dit. 

Més continguts de