Líbia
Internacional 02/06/2011

Més de 200 desapareguts en un vaixell de refugiats de Líbia que s'ha enfonsat a Tunísia

L'embarcació transportava 700 persones, la majoria dones i nens, i alguns soldats que han desertat. Els pescadors i l'exèrcit han assumit les tasques de rescat

Agències I Redacció
1 min

BarcelonaUns 200 refugiats de la guerra de Líbia estan desapareguts després que s'enfonsés el vaixell en què viatjaven quan es trobaven a la costa de Tunísia. El vaixell de pesca, que transportava unes 700 persones, s'ha avariat per les males condicions meteorològiques, segons informa el diari tunisià La Presse. La nau pesquera va emetre ahir a la nit una alerta de socors a prop de l'illa tunisiana de Kerkenna. L'esforç de la gent i de l'exèrcit tunisià ha permès rescatar la resta de passatges, la majoria dones i nens, i entre els quals hi havia també soldats del règim de Gaddafi que desertaven.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El mal temps ha dificultat les tasques de rescat, que han hagut de donar prioritat als infants i les dones, amb petites embarcacions que evacuaven els clandestins cap a una embarcació militar situada en aigües més profundes. Molts pescadors s'han sumat a les tasques de rescat.

stats