Bahrein
Internacional 21/04/2012

Mor un manifestant disparat per la policia a Bahrain, on se celebra el Gran Premi de Fórmula 1

L'home es manifestava per demanar reformes polítiques al país. La competició ha despertat una gran polèmica al país, escenari de protestes i disturbis en la darrera setmana

Agències
1 min

ManamaUna persona ha mort la nit d'aquest divendres per trets de la policia en una manifestació al nord de Manama, la capital de Bahrain, segons han informat fonts de l'oposició al règim.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La mort coincideix amb la celebració aquest cap de setmana del Gran Premi de Fórmula 1, que ha despertat una gran polèmica al país, escenari en la darrera setmana de multitudinàries manifestacions a favor de reformes polítiques.

Els disturbis han començat quan la policia ha intentat dispersar un grup de manifestants, als quals prèviament han demanat que s'identifiquessin, segons testimonis de residents de la zona.

Durant la nit hi ha hagut disturbis i arrests, que han continuat al matí en algunes localitats del país.

Els manifestants exigeixen reformes polítiques i s'oposen a la celebració del Gran Premi, que ha començat aquest divendres amb els entrenaments lliures.

Des de l'inici de les protestes al febrer de 2011, han mort almenys 70 persones a Bahrain, mentre que milers han estat detingudes i desenes condemnades a penes de presó, d'acord amb les xifres de l'oposició.

stats