Publicitat
Publicitat

Mor als 15 anys FrankenLouis, el gat més vell amb dues cares

El gat va ser salvat per una infermera quan tenia només dies. L'animal, que ha mort de càncer, tenia dues boques, dos nassos i tres ulls

El seu nom era FrankenLouis, la unió de Frank i Louis, i dijous passat va morir en una universitat de Massachussets, on la seva propietària el va dur per sotmetre'l a una eutanàsia. Tenia càncer i, amb 15 anys, era el gat amb dues cares més vell del món. Dues cares unides que li donaven un aspecte singular, amb dues boques, dos nassos i tres ulls blaus, tot i que l'ull central no tenia visió.

La història de FrankenLouis és tan singular com la seva cara. El setembre del 1999, quan tenia només dies, el seu amo, un criador professional, el va dur al veterinari perquè el sacrifiqués. Però Marty Stevens, la infermera, se'n va enamorar i va demanar permís per quedar-se'l. El pronòstic era que només viuria uns dies, com acostuma a passar amb els gats que tenen dues cares. El va alimentar amb un tub, provant les dues boques, fins que va comprovar que només una estava connectada amb l'esòfag.

El gat va sobreviure, va créixer sa i ha fet una vida normal fins que ha mort a la facultat de veterinària després que li fos diagnosticat un càncer, per estalviar-li el dolor. Des del 2012 era el gat més vell del món amb dues cares.

Més continguts de