Egipte
Internacional 08/07/2011

Milers d'egipcis surten al carrer per criticar el poder militar i reclamar reformes polítiques d'una vegada

Els manifestants demanen que es facin "realitat les promeses de la Primavera Àrab". Hi ha concentracions al Caire, Alexandria i Suez, entre d'altres ciutats

Afp
1 min
El poble egipci torna a sortir al carrer per reclamar canvis al país

El CaireMilers d'egipcis han sortit al carrer avui a manifestar-se per criticar el poder militar que administra el país d'ençà que el president Hosni Mubàrak va abandonar el poder, ara fa cinc mesos, i reclamar reformes polítiques d'una vegada.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

A l'emblemàtica plaça Tahrir de la capital, els manifestants porten banderes i pancartes amb, entre d'altres, el lema "La nostra revolució continua" o "El poble demana que es facin realitat les promeses de la Primavera Àrab".

També han sortit al carrer els ciutadans d'Alexandria (la segona ciutat més important d'Egipte, al nord), i de la ciutat portuària de Suez (al nord-est), on la policia i els manifestants van enfrontar-se a principis de setmana.

Al mig de la cairota plaça Tahrir hi ha manifestants acampats. "La revolució ens ha dut llibertat, però en volem encara més", deia Mohamed el-Saïd, un estudiant de 20 anys.

stats