Internacional 03/05/2013

Assassinen al Pakistan un candidat a diputat i el seu fill de 6 anys

En les últimes tres setmanes han mort més de 60 persones en incidents violents contra candidats al Parlament i a les assembles regionals del país

Efe
1 min
Familiars i voluntaris porten el cos de Khattack

IslamabadUn candidat que optava a un escó parlamentari a les pròximes eleccions generals al Pakistan, Sadiq Zaman Khattack, ha mort tirotejat aquest divendres juntament amb el seu fill de 6 anys a Karachi.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Khattak, membre del Partit Nacional Awami (ANP), sortia d'una mesquita quan un grup de desconeguts ha obert foc i ha acabat amb la seva vida i la del seu fill, a més de ferir quatre persones més, dos dels quals eren nens.

La Comissió Electoral del Pakistan ha decidit posposar els comicis a la circumscripció de Karachi, a la qual pertanyia el candidat assassinat. Aquesta localitat està patint l'augment de la violència terrorista experimentat pel país dies abans de les eleccions de l'11 de maig.

D'acord amb els diaris locals, en les últimes tres setmanes han mort entre 60 i 70 persones en incidents violents dirigits contra candidats al Parlament i a les quatre assemblees regionals del país.

El principal grup talibà del Pakistan, el TPP, ha declarat públicament que té en el seu punt de mira membres de l'ANP, de l'MQM i del Partit Popular (PPP).

stats