Internacional 26/12/2011

Un parent vestit de Pare Noel va matar la família víctima del tiroteig de Nadal a Dallas

L'home es va suïcidar després del parricidi, segons les conclusions de la policia. Els cadàvers es van trobar entre paquets de regals acabats d'obrir i al costat de l'arbre de Nadal

Efe
1 min

DallasS'ha confirmat: entre les set persones mortes a trets que es van trobar aquest dia de Nadal en un apartament de Texas hi havia l'autor del tiroteig, i era un parent de les víctimes. Segons la policia, l'home anava vestit de Pare Noel.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Un portaveu de la policia de Grapevine, la ciutat de l'àrea metropolitana de Dallas-Forth Worth on es van produir els fets, ja va anunciar ahir que no buscaven l'autor dels trets pels carrers i les carreteres de la zona perquè estaven convençuts que era un dels set morts. Avui s'han sabut els detalls i s'han confirmat les sospites.

Tanmateix, les autoritats segueixen investigant per aclarir la seqüència d'esdeveniments que van portar al que sembla que és un homicidi col·lectiu i un suïcidi, l'esdeveniment més sagnant en la història d'aquesta ciutat d'uns 46.000 habitants.

Segons la policia, les víctimes van ser trobades en un apartament, entre caixes de regal obertes i al voltant d'un arbre de Nadal.

"No sabem si ell estava amb la resta des del principi o va arribar més tard", ha dit el portaveu de la policia. Al pis, s'hi van trobar dues armes de foc.

La policia, que no ha divulgat la identitat de les víctimes, sí que ha indicat que les set persones mortes "estaven emparentades per sang o casament" i que tres de les víctimes vivien a l'apartament.

L'home a qui es creu responsable dels homicidis era un individu de mitjana edat. Dues de les dones i un dels homes eren persones d'entre 18 a 20 anys, les altres dones eren grans i un altre home era major de 50 anys.

stats