Cinema

Així mor Kim Jong-un a 'The Interview'

Es filtra l'escena de la mort del màxim dirigent nord-coreà a la pel·lícula de Sony Pictures, cancel·lada després de les amenaces dels 'hackers'. Continua la polèmica

Hores després que s'hagi cancel·lat l'estrena de 'The Interview' per part de Sony Pictures, s'ha filtrat l'escena de la mort de Kim Jong-un, el màxim dirigent del govern de Corea del Nord, la més polèmica del film. Interpretat per l'actor Randall Park, el president coreà observa amb terror com un míssil impacta contra el seu helicòpter i les flames comencen a cremar-lo. El fons musical de Katy Perry 'Fireworks' acompanya les imatges.

La productora va cancel·lar fa només dos dies l'estrena de la pel·lícula, prevista per a Nadal, per un  ciberatac per part de 'hackers' i per amenaces d'atemptats als cinemes que l'exhibissin. La retirada ha estat criticada per molts actors, directors de cinema, periodistes i escriptors, entre d'altres. Segons l'FBI, "el govern nord-coreà és el responsable d'aquestes accions".

L'escena de l'assassinat s'ha filtrat el mateix dia que l'escriptor brasiler Paulo Coelho ha ofert 100.000 dòlars a Sony per comprar els drets de propietat de 'The Interview', el film dirigit per Evan Goldberg i Seth Rogen. A través de Twitter, l'escriptor ha publicat aquesta oferta amb termini fins aquest divendres, i vol publicar el film al seu blog de manera gratuïta, una proposta que ha confirmat al diari de Rio de Janeiro 'O Globo'.