Internacional 30/11/2012

Strauss-Kahn, disposat a pagar 4,6 milions d'euros a l'empleada de l'hotel

DSK pagaria uns 4,6 milions d'euros a la cambrera, segons el diari francès 'Le Monde'. De moment, encara no disposa d'aquesta quantitat de diners, i per això hauria de demanar un préstec bancari

Ara
1 min
Sinclair i Strauss-Kahn, 'au revoir'

BarcelonaSegons el diari francès 'Le Monde', l'exdirector del Fons Monetari Internacional (FMI), Dominique Strauss-Kahn, i Diallo Nafissatou s'han de reunir el dia 7 de desembre a Nova York. Aquesta vegada, a l'oficina del jutge Douglas Mckeon, al Bronx, per signar un acord econòmic i tancar la demanda que va posar la cambrera de l'hotel Sofitel contra Strauss-Kahn, tot i que cap dels dos advocats ho han confirmat.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Darrerament, DSK, tal com és conegut a França, ha viatjat diverses vegades durant els últims mesos a Nova York, i ha dit als seus familiars i amics més íntims que ja va arribar a un acord amb la cambrera a finals d'estiu per 4,6 milions d'euros.

Actualment, però, Strauss-Kahn no té prou ingressos per pagar, i, per tant, haurà de demanar un crèdit de 2,3 milions, a més d'haver de pagar la seva exdona, Anne Sinclair, que ja no viu amb ell des d'aquest estiu.

Segons Christopher Mesnooh, membre del Col·legi d'Advocats de París i Nova York, el pagament d'una suma dels diners que preveu l'acord implica una renúncia dels litigis civils de Diallo i que una part serveixi per pagar els seus advocats.

stats