Rússia
Internacional 08/04/2013

Putin, atrapat per les càmeres mirant una manifestant nua

Un grup de dones amb el tors nu han protestat davant el president rus durant la Fira Industrial de Hannover. Són membres del grup Femen, que protesta amb els missatges pintats al cos

Agències
1 min
El president Putin davant una manifestant a Hanover / EFE

BerlínEl president rus, Vladímir Putin, ha protagonitzat aquest dilluns una fotografia que promet crear polèmica. Mentre visitava la Fira Industrial de Hannover amb la cancellera alemanya, Angela Merkel, un grup de dones manifestants amb el tors nu han aconseguit arribar fins al líder del Kremlin, a qui les càmeres han immortalitzat mirant-se entre sorprès i somrient el cos d'una d'elles.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Les activistes formaven part del moviment Femen, que té per costum manifestar-se sense roba a la part superior del cos per deixar veure les inscripcions que es pinten al cos. El president Putin ha pogut llegir frases com "fuck dictator" a l'esquena de la noia que li ha cridat tant l'atenció.

La visita del president a la cancellera arriba en un dels moments més gèlids de les relacions entre Moscou i Berlín, després que el cap del Kremlin decidís escorcollar les seus d'ONG alemanyes i d'altres nacionalitats amb seu a Rússia. Les manifestacions contra el president rus, que durant el seu tercer mandat ha escalat la repressió contra l'oposició, també van acumular-se a l'exterior de la Fira.

stats