Tunísia
Internacional 10/08/2011

Reprenen el judici contra 23 familiars de deposat president tunisià Ben Ali i la seva dona

Entre els 23 acusats hi ha germanes i nebots de l'esposa de l'expresident tunisià, detinguts el 14 de gener a l'aeroport de Tunis, carregats amb quantitats importants de diners i joies

Afp
1 min

TunisEl procés contra diversos familiars de l'expresident tunisià Zine El Abidine Ben Ali, i la seva dona, Leïla Trabelsi, acusats de mirar d'evadir-se del país en possessió il·legal de divises, s'ha reprès aquest matí a Tunis. Els processats s'enfronten a penes d'entre sis mesos i cinc anys de presó, i a altes sancions econòmiques.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La majoria dels acusats, entre els quals hi ha diverses germanes i nebots de Trabelsi, van ser detinguts el 14 de gener a l'aeroport de la capital tunisiana en possessió de quantitats importants de diners, divises i joies.

El general Ali Seriati, antic cap de seguretat presidencial, és jutjat en el mateix procés per complicitat i falsificació de passaport. Seriati va ser detingut el mateix 14 de gener a l'aeroport militar d'El Aouina, on s'havia acomiadat de Ben Ali i la seva família.

stats