Internacional 09/07/2011

Rupert Murdoch vola a Londres per controlar personalment l'escàndol de les escoltes

Demà sortirà l'última edició del popular dominical britànic News of the World després de 168 anys als quioscos

Agències
1 min
El magnat de la comunicació Rupert Murdoch en el Fòrum Econòmic Mundial de Davos el 2009

Londres p { margin-bottom: 0.21cm; } El magnat de la comunicació Rupert Murdoch arribarà demà a Londres per controlar personalment l'escàndol de les escoltes telefòniques que ha acabat amb el tancament del tabloide News of the World i la detenció de diversos periodistes del dominical. El multimilionari, propietari del grup News Internacional -branca britànica del seu imperi mediàtic News Corporation que compta amb capçaleres com The Sun o The Times-, podria arribar avui mateix a la capital britànica, segons informen la cadena BBC i l'agència AFP.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

News International està immersa en una profunda crisi de credibilitat i amb possibles repercussions penals després que diversos periodistes del popular dominical News of The World han estat detinguts per presumptament practicar durant anys punxades telefòniques per obtenir exclusives.

Aquest divendres l'exdirector del diari, Andy Coulson, va ser detingut i posteriorment posat en llibertat sota fiança. Coulson va estar al capdavant del tabloide entre el 2003 i el 2007, època en què van tenir lloc les escoltes telefòniques.

Demà sortirà l'última edició del dominical News of the World després de 168 anys als quioscos oferint exclusives suculentes que li van reportar un gran èxit popular. Amb 2,8 milions d'exemplars, és un dels diaris anglesos més venuts del món.

stats