Publicitat
Publicitat

Rússia

Segon episodi en vuit dies

Un incendi en un arsenal militar rus obliga a evacuar més de 28.000 persones

No hi ha hagut cap víctima mortal. Les autoritats asseguren que la situació està controlada i que les explosions baixen d'intensitat

Un incendi en un arsenal militar de la república russa d'Udmúrtia ha obligat a evacuar més de 28.000 persones aquesta nit, segons el ministeri rus de Situacions d'Emergència. Una trentena han necessitat assistència mèdica i fins ara només 8 han estat hospitalitzades. Al llarg de la nit s'han produït fortes explosions, que han baixat d'intensitat a mesura que passaven les hores i les autoritats asseguren que la situació està sota control. Sembla que Izvesk, la capital de la república, a uns 1.200 quilòmetres a l'est de Moscou, no està en perill. Els experts del ministeri de Defensa assenyalen que les explosions poden continuar un parell de dies més.

Fonts policials citades per l'agència oficial Interfax apunten a una cigarreta mal apagada com a possible causa del sinistre, que ha obligat a tallar el trànsit a la carretera federal que comunica amb la capital russa. 

L'incendi és el segon en un arsenal rus aquests últims dies: el 26 de maig milers de persones van haver de ser evacuades en un inicident semblant a Baixkíria.

Etiquetes

Més continguts de