Regne Unit
Internacional 11/08/2011

Scotland Yard anirà porta per porta a detenir fins a 100 responsables dels disturbis

La policia anglesa té la identitat dels vàndals gràcies a les imatges de diverses càmeres de seguretat. Només a Londres, ja hi ha 888 detinguts des de dissabte

Acn
1 min

LondresLa policia ja ha identificat diversos presumptes participants en els disturbis i pensa anar-los a buscar. "A primera hora d'aquest matí hem començat a trucar portes per detenir persones", ha explicat aquest dijous el número dos de Scotland Yard a Londres, Steve Kavanagh, segons l'agència ACN.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La policia metropolitana de Londres té previst detenir un centenar de persones durant les pròximes hores, i les anirà a buscar a casa seva. Són alguns dels responsables dels disturbis dels últims dies que han estat identificats a través de les imatges de les càmeres de seguretat.

Scotland Yard ja ha detingut 888 persones només a Londres des de dissabte, i alerta que la xifra augmentarà arran de les noves detencions.

Mentrestant, els tribunals estan col·lapsats per intentar tractar tots els casos, i fins i tot s'han fet vistes durant la nit.

stats