Internacional 18/05/2011

Scotland Yard reobre el cas Madeleine

La policia britànica dedicarà 30 detectius a buscar la nena, desaparegua el 2007 a Portugal. Els pares de la criatura han reclamat una revisió independent del cas en una carta al primer ministre del Regne Unit, David Cameron

Efe
1 min
Madeleine McCann

LondresLa policia britànica Scotland Yard dedicarà 30 detectius i milions de lliures a investigar el cas de Madeleine, la nena anglesa de tres anys que va desaparèixer a l'Algarve portuguès el 2007. L'obertura d'una nova investigació arriba després que els pares de la nena, el matrimoni McCann, reclamessin fa una setmana en una carta al primer ministre David Cameron una revisió independent del cas, encara sense resoldre, i que el comissari de Scotland Yard Paul Stephenson afirmés que la nena podria seguir viva, segons informa avui el diari The Daily Telegraph. Alguns dels membres de l'equip de 30 persones assignats a la investigació estaven a punt de retirar-se o d'acollir-se a una baixa voluntària, han assegurat fonts policials.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Quan Madeleine va desaparèixer a la localitat de Praia da Luz mentre era de vacances amb els seus pares, la policia portuguesa, ajudada per agents de la policia del comtat anglès de Leicestershire, va iniciar una investigació que es va tancar el 2008 per falta de proves. Una de les dificultats amb la qual es trobaran els detectius és que la major part de la documentació sobre el cas està en portuguès, va observar una font policial.

stats