Internacional 12/10/2011

Ségolène Royal dóna suport a Hollande en la segona volta de les primàries socialistes franceses

L'excandidata del PS a les presidencials ha demanat el vot per al seu exmarit, que s'enfrontarà a Martine Aubry aquest cap de setmana

Afp
1 min
El diputat François Hollande, la primera secretària del PS, Martine Aubry -els més ben situats, segons les enquestes-, i Ségolène Royal, que lluitarà fins al final.

ParísL'excandidata del Partit Socialista a les presidencials franceses del 2007, Ségolène Royal, ha anunciat aquest dimecres que donarà suport a François Hollande en la segona volta de les eleccions primàries socialistes, que tindrà lloc aquest diumenge. Ségolène Royal també era candidata enguany per optar a representar el partit a les eleccions del 2012, però va ser la gran derrotada amb només un 7% dels vots.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El seu exmarit, François Hollande, va quedar finalista a la primera volta de les primàries i s'enfrontarà a Martine Aubry en una segona volta aquest cap de setmana. Fins ara Royal no s'havia pronunciat sobre a qui donaria suport, mentre altres aspirants socialistes que també van ser derrotats a la primera volta sí que ho havien fet, com Manuel Valls, que també ha declarat que votarà per Hollande.

stats