Síria
Internacional 15/03/2012

L'Exèrcit Sirià Lliure captura un general del règim de Baixar al-Assad

Els rebels demanen l'alliberació d'alguns detinguts en un termini de 72 hores a canvi de la vida del militar. L'arrest coincideix amb el primer aniversari de la revolta

Efe
1 min
Un membre de l'Exèrcit Sirià Lliure anuncia la captura d'un general del règim en un vídeo

El CaireEls rebels han capturat un dels generals de l'exèrcit del règim sirià, Naim Jalil Oda, i han donat un marge de 72 hores al govern perquè alliberi alguns detinguts de la resistència a Duma (a la perifèria de Damasc), a canvi d'evitar l'execució del militar, segons ha informat el "número 2" de l'Exèrcit Sirià Lliure, Malek al-Kurdi.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"Informem a les autoritats responsables de les nostres condicions per posar en llibertat a Oda. Volem l'alliberació dels detinguts a les seus dels Serveis d'Intel·ligència Aèria a Duma en un termini de 72 hores, perquè sinó Oda serà executat en públic i això serà el començament", ha explicat un membre de l'Exèrcit Sirià Lliure que apareix amb la cara tapada en un vídeo difós a Internet.

Al-Kurdi no ha volgut donar més detalls, però ha assegurat que no serà l'última vegada que els rebels capturin a un membre de les forces armades. "Com que les brigades d'Al-Assad detenen i maten, nosaltres hem de fer alguna cosa per fer-los front".

stats