Internacional 11/07/2013

Snowden ha marxat de Moscou? S'especula que vola en un avió en direcció a l'Havana que ha canviat de rumb

Segons el 'Washington Post', l'exanalista de la CIA viatjaria en un avió de la companyia Aeroflot. Però un productor de Russia Today que hi viatja diu que no l'ha vist

Ara
1 min
El nou rumb que està seguint l'avió d'Aeroflot direcció l'Havana (normalment es passa pel nord de la costa est dels Estats Units)

BarcelonaL'exanalista de la CIA Edward Snowden podria estar volant en direcció a l'Havana en un vol d'Aeroflot que s'ha desviat i en lloc de passar per la costa est dels Estats Units està creuant l'Atlàntic pel mig, segon informa el diari nord-americà 'Washington Post'. Tot i això, un productor del mitjà rus Russia Today que vola amb l'aeronau afirma que no l'ha vist dins de l'avió i que s'han desviat per turbulències.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El president veneçolà, Nicolás Maduro, va informar dilluns passat que havia rebut una carta formal de petició d'asil per part de Snowden. Poques hores després, un legislador rus va enviar un tuit en què afirmava que l'exanalista de la CIA volaria a Caracas, però poc després el va esborrar.

stats