Publicitat
Publicitat

Francia

Escàndol sexual

La periodista francesa Tristane Banon denunciarà Strauss-Kahn per haver intentat violar-la el 2002

La suposada agressió va tenir lloc mentre l'escriptora entrevistava DSK per a un llibre. No va denunciar-lo llavors aconsellada per la seva mare, relacionada amb la família de Strauss-Kahn

La periodista i escriptora francesa, Tristane Banon, interposarà demà una denúncia contra l'excap del Fons Monetari Internacional (FMI), Dominique Strauss-Kahn, per intent de violació, segons ha declarat el seu advocat, David Koubbi, en una entrevista publicada per L'Express.

L'any 2007, Banon, la família de la qual està relacionada amb la de Strauss-Kahn, ja va denunciar per la televisió francesa que el polític socialista havia intentat violar-la el 2002, quan tenia 22 anys i l'estava entrevistant per preparar un llibre. En aquell moment no va denunciar els fets, aconsellada per la seva mare.

Després de conèixer-se la presumpta agressió sexual de DSK a Nova York, el passat 14 de maig, l'advocat de Banon havia declarat que no denunciarien a Strauss-Kahn per evitar una "instrumentalització" de la justícia nord-americana.

Més continguts de