Francia
Internacional 04/07/2011

La periodista francesa Tristane Banon denunciarà Strauss-Kahn per haver intentat violar-la el 2002

La suposada agressió va tenir lloc mentre l'escriptora entrevistava DSK per a un llibre. No va denunciar-lo llavors aconsellada per la seva mare, relacionada amb la família de Strauss-Kahn

Efe
1 min
La periodista francesa / REUTERS

ParisLa periodista i escriptora francesa, Tristane Banon, interposarà demà una denúncia contra l'excap del Fons Monetari Internacional (FMI), Dominique Strauss-Kahn, per intent de violació, segons ha declarat el seu advocat, David Koubbi, en una entrevista publicada per L'Express.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'any 2007, Banon, la família de la qual està relacionada amb la de Strauss-Kahn, ja va denunciar per la televisió francesa que el polític socialista havia intentat violar-la el 2002, quan tenia 22 anys i l'estava entrevistant per preparar un llibre. En aquell moment no va denunciar els fets, aconsellada per la seva mare.

Després de conèixer-se la presumpta agressió sexual de DSK a Nova York, el passat 14 de maig, l'advocat de Banon havia declarat que no denunciarien a Strauss-Kahn per evitar una "instrumentalització" de la justícia nord-americana.

stats