Tres morts en un atac amb ganivet en un autobús escolar al Japó

Les víctimes són una nena de 12 anys, un home de 39 i l'agressor. Hi ha 18 ferits

Un grup de noies estudiants que esperaven l'autobús escolar han patit un atac amb ganivet al sud de Tòquio en què ha mort una nena de 12 anys, un home de 39 i el mateix agressor. A més, hi ha 18 ferits. El sospitós és un home d'uns 50 anys que, segons ha informat la policia, s'ha fet un tall al coll. L'home ha mort a causa de la ferida després de ser detingut. Es desconeix fins ara la motivació de l'atac.

16 dels 18 ferits són noies estudiants. El conductor de l'autobús ha declarat que ha vist com l'home s'aproximava a les noies que feien cua per pujar al vehicle per anar a l'escola privada Caritas, en una zona residencial de la ciutat de Kawasaki. L'atacant ha agredit diverses noies a la cua i després ha pujat a l'autobús, on ha apunyalat més víctimes.

Les televisions locals han mostrat imatges dels serveis d'emergència, que han muntat hospitals de campanya al lloc del succés. D'altra banda, el president nord-americà, Donald Trump, de visita oficial al Japó, s'ha solidaritzat amb les víctimes.

El Japó, un dels països amb una taxa de criminalitat més baixa del món, ha patit en els últims anys alguns atacs amb ganivet que han causat commoció. El 2016 un exempleat d'un centre per a persones amb malalties mentals va apunyalar 19 persones. El 2001 un home va atacar els alumnes d'una escola de primària a Osaka.

Més continguts de