13 morts després d'estavellar-se un helicòpter que visitava la zona afectada per un terratrèmol a Mèxic

El ministre de l'Interior mexicà anava a l'aparell però n'ha sortit il·lès

Hi ha hagut 13 morts i 15 ferits en l'accident de l'helicòpter que traslladava el ministre de l'Interior mexicà, Alfonso Navarrete, i el governador d'Oaxaca, Alejandro Murat, que han resultat il·lesos, segons han informat avui fonts oficials.
L'helicòpter de la força aèria mexicana va caure quan arribava a Santiago  Jamiltepec aquest divendres a la nit per avaluar els danys ocasionats pel terratrèmol de 7,2 graus que també aquest divendres va sacsejar el centre i el sud del país . L'aeronau, que traslladava autoritats, personal militar i de protecció civil, va anar a parar en una zona on hi havia diversos vehicles i hi va xocar.

Al lloc de l'accident hi van morir 12 persones, entre les quals hi havia tres menors, i a l'Hospital de Santiago Jamiltepec n'hi va morir una altra, segons ha indicat aquest dissabte la fiscalia estatal.

Autoritats de l'estat d'Oaxaca i funcionaris federals van arribar al lloc de l'incident per fer l'aixecament i la identificació de les víctimes.

El terratrèmol d'aquest divendres a Mèxic, de 7,2 graus en l'escala de Richter, no ha deixat víctimes mortals, però sí danys menors en diverses comunitats d'aquest estat del sud de Mèxic.