Internacional 22/07/2013

Troben tres dones mortes embolicades amb plàstics a Ohio

Els cossos han estat localitzats en dos garatges i un solar de la ciutat d'East Cleveland i hi ha un sospitós detingut

Efe
1 min
Una de les cases on s'ha trobat un els cadàvers de dones mortes a East Cleveland, Ohio / REUTERS

Els cossos dones, aparentment joves, han estat trobats embolicats en bosses de plàstic a East Cleveland (Ohio), segons fonts policials. Han detingut un home per la seva possible relació amb el crim.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El primer cos el van trobar divendres passat al garatge d'un edifici després d'acudir-hi la policia, avisada per una trucada que alertava de la pudor que se sentia.

Els altres dos cadàvers, també en avançat estat de descomposició, van ser localitzats dissabte: un, al garatge d'un habitatge abandonat, i l'altre, en un solar proper.

El garatge on va ser trobat el cadàver de la primera dona estava llogat a Michael Madison, un home de 35 anys que havia estat condemnat el 2001 per intent de violació, segons la policia. Madison va ser detingut a casa de la seva mare sense oposar-hi resistència.

L'alcalde de East Cleveland, Gary Norton, no ha descartat que hi pugui haver més cadàvers, ja que tem que s'enfronten a "un malalt", en referència a l'autor del crim.

Aquest cas es produeix quan els habitants d'Ohio encara estan sota el xoc del cas de les dones segrestades durant anys a Cleveland, que es va descobrir al maig.

stats