Tsipras insta els grecs a fer història i dir 'no' als ultimàtums dels creditors

"Diumenge no decidim només viure a Europa. Decidim viure amb dignitat a Europa. Lluitar i viure com a iguals a Europa", diu el primer ministre de Grècia en la seva intervenció en l'acte final de campanya a favor del no

El primer ministre grec, Alexis Tsipras, ha demanat aquest divendres als ciutadans "tornar a fer història al lloc on va néixer la democràcia" i dir 'no' als "ultimàtums" dels creditors. "El poble hel·lè ha provat diverses vegades en la seva història que sap respondre als ultimàtums. Els ultimàtums a vegades es converteixen en un bumerang. Us crido una altra vegada a escriure la història. Us crido una altra vegada a dir 'no' als ultimàtums", ha dit Tsipras en la seva intervenció en l'acte final de campanya a favor del no al referèndum.

Així mateix, ha demanat als grecs que diumenge llancin un missatge de " dignitat" i de " democràcia" cap a Europa en el referèndum. "Diumenge no decidim només viure a Europa. Decidim viure amb dignitat a Europa. Lluitar i viure com a iguals a Europa", ha exclamat el primer ministre.