La policia ucraïnesa allibera una setantena de milicians pro-russos detinguts a Odessa

Familiars, amics i simpatitzants dels alliberats els han rebut cridant consignes com "Odessa, ciutat russa"

La policia ucraïnesa ha alliberat aquest diumenge 67 milicians pro-russos detinguts a Odessa després que un miler de persones intentessin assaltar la seu del ministeri de l'Interior d'aquesta ciutat al sud d'Ucraïna.

La fiscalia regional d'Odessa ha decidit posar-los en llibertat fent cas a les "exigències dels manifestants", segons un comunicat emès per la policia i divulgat per l'agència UNIAN.

Familiars, amics i simpatitzants dels alliberats concentrats al pati interior de l'edifici els han rebut cridant consignes com "Odessa, ciutat russa", segons informen mitjans locals.

Els pro-russos havien estat detinguts després dels enfrontaments violents que divendres van deixar 46 persones mortes en aquesta ciutat banyada pel mar Negre.

La majoria de les persones alliberades són milicians pro-russos, però també hi ha unionistes ucraïnesos.

La policia ha intentat dissoldre els manifestants congregats a les portes del ministeri de l'Interior, que denuncien que no han tornat els documents d'identitat als alliberats, motiu pel qual temem que tornin a ser capturats.

En total, 127 persones estaven detingudes per participar activament en els disturbis protagonitzats el divendres per pro-russos i unionistes ucraïnesos.