TUNÍSIA

Els tunisians no en tenen prou amb l'anunci del president que deixarà el càrrec el 2014

El president tunisià cessa tot el seu govern i declara l'estat d'emergència

El president de Tunísia, Ben Ali, ha cessat tot el seu govern i ha convocat eleccions legislatives anticipades per intentar calmar l'onada de protestes al seu país per demanar que se'n vagi. Tanmateix, el carrer vol que plegui ell i que hi hagi comicis presidencials

Impossible moure's aquest matí pel centre de Tunis on una gran manifestació de 50.000 persones ha bloquejat la ciutat. I el caos ha acabat en la declaració de l'estat d'emergència.

Els manifestants no en tenen prou amb l'anunci del president Ben Ali que va assegurar que deixaria el càrrec el 2014 volen que se'n vaig avui mateix. Els manifestants s'han aplegat davant la seu del ministeri de l'Interior on la policia ha dissolt la manifestació.

A les iniciatives, a la desesperada, del president Ben Ali s'hi ha sumat avui el cessament de tot el seu govern en ple i la convocatòria d'unes eleccions legislatives anticipades que s'ha de veure si satisfà les aspiracions d'un poble revoltat que ja en té prou de corrupció i precarietat social i econòmica.

Més continguts de