Estats Units
Internacional 15/06/2011

El congressita Weiner ja té el seu propi ninot amb l'etiqueta "tuiteja això" i versió "per a aduts"

El demòcrata està involucrat en un escàndol sexual per escriure missatges telefònics i enviar fotografies obscenes a diverses dones. Obama li recomana que dimiteixi

Efe
2 min
El nitot del congressista Weiner / REUTERS

Nova YorkEl congressista de Nova York, Anthony Weiner, involucrat en un escàndol sexual per escriure missatges telefònics i enviar fotografies obscenes a diverses dones, té ja el seu propi ninot, que es ven per internet i inclou una versió per a adults.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La marca Herobuilders.com –que també ven les miniatures de la republicana Sarah Palin, el president Barack Obama i la seva dona, el financer empresonat, Bernard Madoff o el president iranià, Mahmud Ahmadineyad– ha informat avui que ja ha començat a comercialitzar el ninot amb els trets del legislador demòcrata de Nova York en dues versions: la normal, per 39,94 dòlars (uns 28 euros), i una altra amb l'etiqueta "només per a adults", que val 10 dòlars més (uns 35 euros en total).

El ninot té una mida i una forma similar a la dels herois d'acció Madelman, va vestit amb samarreta i pantaló curt d'esport, i porta una etiqueta amb el missatge "tuiteja això", que fa al·lusió als missatges i les fotos que va enviar Weiner a través de la xarxa social Twitter en actitud sexual explícita.

Weiner, que ha estat autoritzat pel Congrés a prendre's dues setmanes lliures per sotmetre's a teràpia professional, ha rebut avui la suggerència que renunciï al càrrec per part del president dels Estats Units, Barack Obama, que va afirmar que si estigués en el lloc del congressista, "dimitiria".

Fotografies a una noia de 21 anys

La polèmica sobre Weiner, un legislador novaiorquès amb aspiracions a ocupar l'alcaldia d'aquesta ciutat, va saltar a finals de maig, quan va aparèixer al seu compte de Twitter la fotografia d'un home en roba interior, al qual només se li veia la meitat de la cara, i que va ser enviada a una universitària de 21 anys de l'estat de Washington.

Inicialment, Weiner va negar que fos ell, però més tard va reconèixer-ho i va afegir que també havia mantingut converses inapropiades amb sis dones més, a través de la xarxa social Facebook.

stats