LÍBIA
Internacional 18/02/2011

Almenys 24 manifestants morts a Líbia durant les protestes

El diari libi Quryna, propietat d'un dels fills de Gaddafi, informa que almenys 14 persones van morir en la protesta de Bengasi quan la policia va obrir foc per dispersar-los

Agències
1 min
Manifestació contra Gadaffi

TrípoliLes forces de seguretat de Líbia han matat 24 manifestants en les protestes contra el règim de Muammar al-Gadaffi, al poder des del 1969, que van començar fa dos dies, segons un comunicat de l'organització Human Rights Watch. Durant el 'dia de la ira', centenars de libis van sortir al carrer pacíficament i les forces de seguretat van intervenir “brutalment davant qualsevol forma de disidència al país”, assegura HRW. “La repressió més violenta ha estat a la ciutat d'Al Baida, on 70 manifestants van ser hospitalitzats amb ferides de bala”.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El diari Quryna, propietat de Seif al-Islam, un dels fills del president Gadaffi, ha informat que almenys 14 persones van morir durant els disturbis ahir a Bengasi, on les forces de seguretat van obrir foc contra els manifestants. Una font del diari assegura que la policia “va haver d'utilitzar munició real per dispersar els opositors”.

stats