EGIPTE
Internacional 15/02/2011

L'estat de salut de Mubàrak es deteriora

El diari Asharq al-Awsat ha informat que l'estat de salut de l'expresident d'Egipte està empitjorant “dràsticament” i que es nega a viatjar a Alemanya per rebre tractament mèdic

Reuters
1 min
Loposicio, Musulmans

El Caire p { margin-bottom: 0.21cm; } La salut de l'expresident d'Egipte, Hosni Mubàrak, s'està deteriorant. Segons una font militar l'exmandatari s'ha negat a viatjar a Alemanya per rebre tractament. El diari Asharq al-Awsat assegura que “l'estat de salut de Mubàrak, de 82 anys, està disminuint dràsticament i es nega a rebre el tractament mèdic necessari”. L'any passat, l'expresident egipci es va sotmetre a una operació quirúrgica de vesícula, i des de llavors els rumors sobre la seva salut han aparegut amb freqüència.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El diari informa que “Mubàrak ha demanat als seus familiars que el deixin morir al seu país”. Les especulacions sobre l'estat de l'exmandatari a Egipte s'han intensificat, alguns rumors apunten que podria haver mort ja, tot i que alguns diplomàtics àrabs han desmentit els rumors i que no tenen cap notícia sobre la seva mort.

stats