NIGÈRIA
Internacional 30/12/2010

Set morts en un nou atemptat d'un grup islamista

L'organització Boko Haram, que reclama imposar la xaria, la llei islàmica, a tot el país, protagonitza més atacs després de l'episodi sagnant de la nit de Nadal

Reuters
1 min

Maiduguri p { margin-bottom: 0.21cm; } Set persones han mort i vuit més han resultat ferides a la ciutat de Maiduguri, al nord-est de Nigèria, en un atemptat del grup del grup islamista radical Boko Haram, segons informa l'exèrcit nigerià. Es tracta de la mateixa organització que reivindica els atacs de la nit de Nadal a la ciutat de Jos, al centre del país, que van deixar 80 víctimes i més d'un centenar de ferits.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Aquest últim atemptat mortal, que s'ha produït contra un cotxe policial, se suma als dos atemptats que ha comès aquesta setmana Boko Haram també a Maiduguri i que han provocat la mort de nou persones. Aquest grup islamista radical reclama la imposició de la xaria, la llei islàmica, a tot el país.

Nigèria, el país més gran de tot l'Àfrica, viu així l'onada de violència sectària més greu després que a principis d'aquest any centenars de persones van perdre la vida en enfrontaments a la frontera entre els estats del nord, amb la població de majoria musulmana, i els del sud, de religió cristiana o animista.

stats