SUDAN DEL SUD
Internacional 10/02/2011

Setze morts en un enfrontament entre rebels i l'exèrcit al Sud del Sudan

Quatre soldats i dotze insurgents han mort en l'atac perpetrat pel grup de George Atur contra una posició militar a la zona de Dur

Efe
1 min

Khartum p { margin-bottom: 0.21cm; } Almenys 16 persones han mort en un enfrontament entre una facció rebel contra una posició militar del Sudan del Sud. Les víctimes són quatre soldats de l'exèrcit i dotze insurgents. El portaveu de l'exèrcit del Sud, Philip Aguer, ha explicat que l'atac ha tingut lloc a la zona de Dur i ha estat perpetrat pel cap rebel George Atur, i no ha descartat que augmenti el nombre de víctimes. Aguer també ha informat de dos atacs més, prop de la zona de Finyak, tot i que es desconeix si hi ha hagut morts.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Aquesta atacs violen l'alto el foc signat entre l'exèrcit i els rebels, que es va escindir poc abans del referèndum d'independència celebrat al gener. Atur es va revelar després de denunciar que se l'havia apartat del seu lloc de governador de la província de Yongueli, en les eleccions presidencials i parlamentàries del mes d'abril passat.

stats