Internacional 13/01/2011

El govern instaura el toc de queda nocturn

Joves manifestants s'enfronten amb la policia aquesta nit en diversos barris de Tunis, la capital de Tunísia, i el govern imposa un toc de queda

Reuters
1 min
Els tunisians que viuen a França, es manifesten contra el govern del seu país. Foto:  REUTERS/Jean-Paul Pelissier

Tunis p { margin-bottom: 0.21cm; } A la ciutat provincial de Sidi Bouzid, on les protestes van començar ara fa un mes, els testimonis parlen de milers de persones als carrers cridant eslògans contra el govern. Els que participen en la revolta expliquen que estan enfadats per la manca de feina, la corrupció i un “govern repressiu”. Les autoritats, en canvi, diuen que les protestes han estat manipulades per una minoria d'extremistes violents que volen desestabilitzar Tunísia.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El toc de queda nocturn per a Tunis i els suburbis dels voltants va començar a les 8 h del vespre d'ahir i s'ha aixecat aquest matí, però de nit, durant força hores, la multitud a almenys dos barris de la capital s'ha enfrontat amb la policia llençant-li pedres. Els agents han respost amb gas lacrimogen i trets a l'aire, segons han explicat alguns testimonis a l'agència Reuters.

stats