Líbia

Uns 200 manifestants protesten contra Gaddafi a Barcelona

La Plataforma Aturem la Guerra i la Casa de Tunis denuncien la “massacre del règim libi” i lamenten la passivitat dels governs de la UE davant la repressió

Unes 200 persones s'han congregat a la Plaça Sant Jaume de Barcelona per protestar contra el règim de Muammar al-Gaddafi i la passivitat dels governs de la Unió Europea davant de la repressió del règim. En un comunicat la plataforma Aturem la Guerra i la Casa de Tunis han denunciat la “massacre de Gaddafi” i han lamentat que “la UE doni suport polític al govern libi i li vengui armes”. “Des del 2003, Occident ha oblidat que Líbia té un règim dictatorial i s'ha convertit en un aliat”, diu el text.

Els manifestants han condemnat la “brutal repressió” de Gaddafi i “la vista grossa de la UE davant de la repressió”. A més, han exigit als governs català i espanyol una condemna contundent de la repressió i el suport a les demandes legítimes de la població líbia, i a totes les revoltes per la justícia social del món àrab. Els convocants també han denunciat que la UE actua amb contundència en altres casos.

Etiquetes

Més continguts de