LA CAPTURA DEL TERRORISTA GLOBAL
Internacional 05/05/2011

El gest de Clinton veient la mort de Bin Laden no era angúnia, era "al·lèrgia primaveral"

La secretària d'Estat dels EUA treu importància a la imatge en què se la veu amb la mà a la boca, que ha alimentat les especulacions sobre l'horror d'unes imatges que finalment no es mostraran

Redacció
1 min
Obama segueix l'operació amb el seu equip

No era angúnia, era tos per una al·lèrgia primaveral. És l'explicació amb què Hillary Clinton ha intentat tancar la polèmica generada pel seu gest en una de les imatges difoses per la Casa Blanca de l'equip de Barack Obama seguint la captura i mort de Bin Laden. La imatge, reproduïda en aquesta pàgina, ha fet pensar que la secretària d'Estat estava angoixada pel que estava veient, unes imatges que finalment no seran difoses per al públic però que algunes fonts que les han vist han considerat esgarrifoses.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En una visita a Roma aquest dijous, Clinton ha al·legat que l'operació va durar "38 minuts molt intensos". "No tinc ni idea de què estava veient en el moment precís en què es va fer la foto", ha afegit, segons l'agència Reuters.

Clinton ha assegurat que, tot i que li fa "una mica de vergonya", el més probable és que el gest fos causat per una "incipient al·lèrgia primaveral" que la fa tossir.

stats