MÈXIC
Internacional 07/04/2011

Troben a Mèxic una fossa amb 59 cadàvers

Les autoritats han descobert els cossos en una zona, on l'any passat ja van trobar 72 cadàvers d'una matança comesa pel càrtel dels Zetas, un dels grups més violents del crim organitzat a Tamaulipas

Efe
1 min
Els forenses carreguen els cossos trobats a la fossa

San Fernando p { margin-bottom: 0.21cm; } Les autoritats mexicanes han descobert una fossa amb 59 cadàvers a l'estat de Tamaulipas, al nord del país. Els investigadors han trobat la fossa en una zona propera on l'any passat es van desobrir 72 cossos, a la localitat de San Fernando, una matança comesa pel càrtel de droga dels Zetas, un dels grups més violents del crim organitzat. Després d'aquest descobriment les autoritats han detingut onze pressumptes delinqüents i han allibaret cinc persones que estaven segrestades.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El descobriment dels 59 cossos arriba després d'una denúncia de segrest a la zona de San Fernando, el 25 de març. La denúncia es referia a la desaparició de diverses persones que viatjaven amb un autobús. Ara, les autoritats intenten aclarir si els cadàvers corresponen als desapareguts el 25 de març.

stats