Internacional 29/12/2012

El líder de les joventuts del PP condemnat a Cuba ingressa a la presó de Segòvia

L'Havana ha extradit Ángel Carromero, que ha de complir quatre anys de presó per l'accident de trànsit que va llevar la vida al dissident Oswaldo Payá. Aguirre celebra el retorn del líder popular a Espanya

Efe
1 min

MadridÁngel Carromero, el dirigent de Noves Generacions del PP sentenciat a Cuba a quatre anys de presó per l'accident que va llevar la vida als dissidents Oswaldo Payá i Harold Cepero, ha arribat aquest dissabte al migdia a Madrid i dues hores després ha ingressat a la presó de Segòvia.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Carromero ha arribat al centre penitenciari amb un vehicle de la Policia Nacional sense distintius acompanyat de dos cotxes més de policia des de l'aeroport de Barajas. En el mateix avió també ha estat traslladat des de l'Havana Miguel Vive Cutillas, de 48 anys, que va ser condemnat a Cuba fa 4 anys a 18 mesos de presó per tràfic de drogues.

L'execució a la presó de Perogordo de la seva condemna imposada a Cuba és competència de la sala penal de l'Audiència Nacional, que s'encarregarà de supervisar-ne el compliment i determinar quina és la pena pendent que té després de complir cinc mesos dels quatre anys de presó a què va ser condemnat a Cuba per homicidi imprudent.

Aguirre celebra l'arribada de Carromero

Just arribar Carromero a Madrid, l'expresidenta de la Comunitat de Madrid ha celebrat el retorn del líder de Noves Generacions al seu compte de Twitter. "Benvingut a Espanya", ha escrit.

Aguirre s'ha mostrat disposada a visitar Carromero a la presó de Segòvia, però segons ha avançat Efe, la visita només serà possible si el jove popular demana la visita de l'expresidenta de la Comunitat de Madrid i el director del centre penitenciari ho autoritza.

stats