Àsia
Internacional 02/04/2012

Condemnen a presó les tres vídues de Bin Laden

Les tres vídues d'Ossama bin Laden i dues de les seves filles han estat sentenciades a 45 dies de presó per viure il·legalment al Pakistan

Efe
1 min

Nova DelhiUn tribunal del Pakistan ha condemnat aquest dilluns tres vídues i dues filles d'Ossama bin Laden a 45 dies de presó per haver entrat i viscut il·legalment en territori pakistanès, i n'ha ordenat la seva posterior repatriació, segons mitjans locals.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons informa el canal privat Geo Tv, un jutge civil ha sentenciat aquestes cinc dones a una pena de presó d'un mes i mig i a pagar una multa de 10.000 rúpies (uns 82 euros), quantitat que ja ha estat dipositada per les condemnades.

La decisió judicial arriba després que a principis de març el ministre pakistanès de l'Interior, Rehman Malik, anunciés que l'Agència Federal d'Investigació (FIA) havia registrat una denúncia contra les vídues del líder d'Al-Qaida. Les dones han estat, juntament amb diversos menors, sota custòdia de les autoritats del país des de la seva detenció al maig, en la operació que va acabar amb la vida de Bin Laden a la ciutat d'Abbottabad, al nord del país.

stats