AFGANISTAN
Internacional 01/04/2011

Moren vuit persones en un atac a la seu de l'ONU a Mazar-e-Sharif

Les víctimes són cinc treballadors de l'organisme internacional i tres dels manifestants que han assaltat l'edifici després d'una marxa contra la crema d'Alcorans als EUA

Agències
1 min
La manifestació contra la crema d'Alcorans

Mazar-e-Sharif p { margin-bottom: 0.21cm; } Almenys vuit persones han mort a l'Afganistan en un atac contra les oficines de l'ONU a la ciutat de Mazar-e-Sharif. Els agressors participaven en una manifestació contra la crema d'Alcorans de fa uns dies als Estats Units. Més d'un miler de persones han participat en la marxa després de les oracions del divendres i alguns manifestants han assaltat la seu de l'ONU. Segons el cap de la policia de la ciutat afganesa els morts són cinc europeus i tres manifestants. A més també ha informat que el cap de la missió de l'roganisme internacional ha quedat ferit.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'ONU ha decretat l'estat de “ciutat blanca” a Mazar-e-Sharif, una mesura segons la qual cap dels seus treballadors pt sortir al carrer. El 2009 cinc treballadors de l'ONU van ser assassinats en un atac a Kabul i l'organisme va decidir traslladar els seus empleats a Herat o Mazar-e-Sharif, considerant que eren ciutats més tranquil·les.

stats